kendrix Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Witam Czy ktoś potrafi mi podpowiedzieć w jaki sposób można dodać w podsumowaniu koszyka w kolumnie "cena jednostkowa" obok ceny, jednostkę jaką ustawia się w produkcie ustalając cenę jednostkową np: 12zł za kg; litr. W zależności od jednostki jaka jest przy produkcie. Znalazłem gdzie to można zmienić w shopping-cart-product-line.tpl ale nie potrafię tego tam wstawić. Pozrdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 To nie jest takie proste, ponieważ z tego co patrzyłem system nie przekazuje zmiennej 'unity' do koszyka, czyli musisz ją najpierw przekazać z kontrolera, a dopiero później wywołać w liście produktów kodem: {$product.unity} Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 dodatkowe pytanie: mówiac o koszyku, mówisz o koszyku jako etapie zamawiania, czy o koszyku który się wysuwa po najechaniu na "koszyk" w górnej częsci sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendrix Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 To nie jest takie proste, ponieważ z tego co patrzyłem system nie przekazuje zmiennej 'unity' do koszyka, czyli musisz ją najpierw przekazać z kontrolera, a dopiero później wywołać w liście produktów kodem: {$product.unity} Próbowałem metodą prób i błędów ale mi to jakoś nie wychodzi, nie jestem specjalista dopiero się uczę dodatkowe pytanie: mówiac o koszyku, mówisz o koszyku jako etapie zamawiania, czy o koszyku który się wysuwa po najechaniu na "koszyk" w górnej częsci sklepu? Generalnie to dobrze jakby to się pojawiało w tych miejscach gdzie pojawia się kolumna z ceną jednostkową czyli podsumowanie koszyka, ten koszyk po najechaniu, e-mail no i faktura faktura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendrix Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 To nie jest takie proste, ponieważ z tego co patrzyłem system nie przekazuje zmiennej 'unity' do koszyka, czyli musisz ją najpierw przekazać z kontrolera, a dopiero później wywołać w liście produktów kodem: {$product.unity} mógłbym prosić o jakąś podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo99999 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Witam mam pytanie odnośnie modyfikacji podsumowania koszyka mam moduł attribute wizard pro i chce aby się wyświetlał w podsumowaniu koszyka a nie na stronie produktu ma ktoś pomysł jak to zrobić i czy w ogóle to możliwe? Lub jak mam zrobić aby było wymagane wybranie atrybutu aby móc dodać do koszyka? Proszę o pomoc. Edited October 7, 2014 by tomo99999 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts