kritersik Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 (edited) Witam. Mam taki problem dodałem produkt i do niego dwa produkty powiazane ale wyświetlają się one tak: http://damesko.pl/cz...e-skorzane.html Jak widać na dołączonym linku jakiś czarny blok a pod nim i tak wszystko przesunięte. Szukałem w modułach ale w ogolę nie ma tam chyba odpowiedzialnego za produkty powiazane modułu. Czy mógłbym prosić o pomoc. Pozdrawiam Edited August 12, 2013 by kritersik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 moduł homefeatured Jeżeli chodzi o czarny blok to themes/leoshoe/css/modules/homefeatured/homefeatured.css linia 111 background -... ale pod tym i tak masz wszystko rozwalone, niestety z tym nie jestem w stanie Ci pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 homefeatured? chyba jakaś drobna pomyłka się wkradła, homefeatured wyświetla promowane produkty na stronie głównej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Jak widze, to jakiś szablon z leotheme - może nei wyłączyłeś modułu po instalacji szablonu i dlatego się gryzie ? Do kazdego szablonu dołączona jest instrukcja co i jak ustawić aby działało poprawnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kritersik Posted August 13, 2013 Author Share Posted August 13, 2013 Witam tak przepraszam wkradl sie blad chodzilo o produkty powiazane. Szablo z leotheme nie wylaczalem modułów poniwaz niewidze nic co bybylo odpowiedziale za produkty powiązane i w standardowej prescie i w szablonie z leo. Wyglada to wlasnie tak jakbybyly dwa moduly wlaczone tylko ja ich raczej nie widza w modułach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kritersik Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 A moze jest ktos w stanie pweidzeic gdzie znajde ten modul ? i jak sie nazywa bo w modulach w zapleczu go nie widze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 ten moduł to najprawdopodobniej products category: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kritersik
Witam.
Mam taki problem dodałem produkt i do niego dwa produkty powiazane ale wyświetlają się one tak:
http://damesko.pl/cz...e-skorzane.html
Jak widać na dołączonym linku jakiś czarny blok a pod nim i tak wszystko przesunięte.
Szukałem w modułach ale w ogolę nie ma tam chyba odpowiedzialnego za produkty powiazane modułu.
Czy mógłbym prosić o pomoc.
Pozdrawiam
Edited by kritersik (see edit history)Link to comment
6 answers to this question
Recommended Posts