tomasskudutis Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Sveiki, bandau į prestashop'ą integruoti mokėjimai.lt sistemą, na viską normaliai sudiegiu, ir kaip tarkim jau pasirenku apmokėjimą man išmeta Įvyko klaida: Blogai sugeneruotas "sign" parametras (parašas)! Galimi klaidos sprendimai: * Rekomenduojame naudoti mūsų biblioteką libwebtopay. * Patikrinkite ar projekto bendruose nustatymuose ("Paslaugų valdymas > Benri nustatymai") yra nurodyta ta pati API versija, pagal kurią atliekate integravimą. * Patikrinkite ar SIGN parametro reikšmė sutampa su projekto slaptažodžiu, esančiu "Bendri nustatymai". * Jei nėra naudojama libwebtopay biblioteka, galimų problemų gali būti daug: o svarbus parametrų eiliškumas generavime, o paduodamuose duomenyse neturi būti kabučių, o naudokite kodavimą UTF-8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
innercode Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Jeigu naudojamas mokėjimai.lt modulis, tuomet pagal viską bus antras arba trečias punktai: * Patikrinkite ar projekto bendruose nustatymuose ("Paslaugų valdymas > Benri nustatymai") yra nurodyta ta pati API versija, pagal kurią atliekate integravimą. * Patikrinkite ar SIGN parametro reikšmė sutampa su projekto slaptažodžiu, esančiu "Bendri nustatymai". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonlt Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Mano atsakymas truputi vėluoja, bet gal kam padės ateityje. Iš pradžių aišku tikrinau test mode. Ir pradėjo mėtyt ta pačia klaida. Pasirodo, svetainėje uždėjęs test mode, neuždėjau jos mokėjimai.lt nustatymuose. Bet aišku, aš to nepastebėjau J. Pakeičiau projekto slaptažodi, bet jo neišsaugojau J Paskui iš naujo suinstaliavau moduli, uždėjau kaip priklauso varneles, įrašiau slaptažodi ir ID ir viską tvarkingai išsaugojau. Problema dingo, taip sakant, savaime J Tai mano patarimas labai paprasta. Viską tvarkingai, neskubėdami surašykite, visur viską išsaugokite ir jokiu problemų nebus. Nes viena neuždėta varnele gali sukelt didžiuli galvos skausmą J 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TavoWEB Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 zodziu eini i savo mokejimai.lt paskyra projektus poto bendri projekto nustatimai ir Projekto slaptažodis: ir viskas bus liuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
TavoWEB Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 arba skambini mokejimai .lt ir paklausi jie tau viska pasakys gi uz tai tu jiems pinigus moki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts