Mamejeradi.cz Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 ahoj všem jen tak ze zvědavosti by mě zajímalo kolik máte na shopu položek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 171 pro začátek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OKMobil Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 1071 zatím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Já mám na mém prvním přez 2000 a nyní jsem koupil jeden kde jich je asi 8500.Zajímalo mě jak se Vám to hýbe při velkém množství položek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 No tak to nevím jak se vám to hýbe, hlavně asi podle toho co máte za hosting/server.... protože co je vidět v bug trackeru při 1000 zákoších a 1000 položkách se může provádět zobrazení i přez 70 sec!!! mají tam někde chybu...zase... více zde http://www.prestashop.com/bug_tracker/view/2824/Pokud by někdo měl řešení lepší než v daných odkazech, podělte se.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Nevím,nedokážu posoudit,jestli to mám pomalý nebo ne,je to můj první shop.Ale skuste posouditwww.mamejeradi.cz má asi 2100 položek,když budu počítat různé velikosti a bar.provední řešené atributy,bude toho vícwww.chovatel-eshop.cz asi 8500 položek (prochází úpravamy, tak je dost zboží vypnuto)Oba jsou na stejném hostingu i ftp účtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Více info v odkazech výše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Teď nerozumím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts