user8416 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Šablóny e-mailov sa mi nedajú editovať cez Translations/Preklady/Šablóny e-mailov /themes/default/mails/sk/lang.php Tento súbor ale vôbec nemám na ftp, tak ako ho mám editovať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Subor si skopiruj z anglickej verzie: /mails/en/lang.php a nakopiruj na FTP do priecinku slovenskych e-mailovych sablon: /mails/sk/ A potom si ho preloz. V pripade ze nechces riesit problemy bezplatnej slovenciny, ktorej uroven a aj uplnost je naozaj na nizkej urovni, je tu alternativa platenej verzie, ktora ma vsetko co ma mat: https://moduly.prestashop.sk/slovencina-pre-prestashop-15x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudolfo78 Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 V sekcii "Prekladanie", keď si zvoliíš Preklad e-mailových šablón, tak v druhom okienku namiesto konkrétnej témy - v tvojom prípade "default" zvoľ možnosť "Core (no theme selected)" a editácia a preklad ti bude fungovať korektne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanad Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 V sekcii "Prekladanie", keď si zvoliíš Preklad e-mailových šablón, tak v druhom okienku namiesto konkrétnej témy - v tvojom prípade "default" zvoľ možnosť "Core (no theme selected)" a editácia a preklad ti bude fungovať korektne. Rád bych otevřel toto téma. Když budu upravovat šablony přes volbu Core (no theme selected), jaké šablony tím budu vlastně upravovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts