masimo Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Witam , Coś zepsułem chyba , jak wchodzę w moduły wyświetla mi błąd : [PrestaShop] Fatal error in module pl:syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE Jak wchodzę na stronę sklepu jest biała strona , czy ktoś wie jak to naprawić? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 zmodyfikowany został jakiś z modułów (najprawdopodobniej) i wywala taki o to błąd. włącz pełne raportowanie błędów, następnie spróbuj odświeżyć stronę, jeżeli pojawią się dodatkowe kody błędów - możesz je tu wkleić, zobaczymy co da się zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
masimo Posted August 4, 2013 Author Share Posted August 4, 2013 Znaczy zaraz to zrobię , ale modyfikowałem moduł blockcontact zmieniałem wartości w /modules/blockcontact/translations/pl.php jeśli to ma jakieś znaczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
masimo Posted August 4, 2013 Author Share Posted August 4, 2013 Dobra można zamknąć , przez pomyłkę w tłumaczeniu zjadłem ' na końcu wiersza i dlatego wywalało błąd . Przepraszam i pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 ps. tłumaczenia możesz również zmieniać (i to jest prawidłowe rozwiązanie) w lokalizacja > tłumaczenia z listy wybierasz interesujący Cie "dział" sklepu (w tym przypadku modułu) klikasz na Polską flagę i tłumaczysz dostępnie zdania właśnie tam. Pozwoli to uniknąć błędów + umożliwia tłumaczenie również "nieprzetłumaczonych" fragmentów z pliku pl.php pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts