PapaDoc Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Találkoztatok már olyan problémával, hogy valamelyik funkció üres lapod adott vissza? Nekem 1.5.2 ben az Engedélyek.nél nem jelenik meg semmi. Tök üres a lap. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 nem kéne üresnek lennie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 (edited) Én találkoztam. Akkor volt ez, amikor az adatbázisból hiányoztak táblák. Én átnézném! Át tudod vagy segítsek? Illetve kapcsold be a developer módot, hátha van hibaüzenet Edited August 1, 2013 by pattila01 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaDoc Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 Köszi Attila, átnéztem (csináltam egy view-t, hogy azt lássam, ami a lapon van), de ahogy írtad beugrott, hogy a modulok is ott vannak a lapon. Azt nem néztem. Menyek, molyolok :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 okés, majd szólj mi lett az eredmény Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaDoc Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 Hát tábla nem hiányzik, viszont van inkonzisztens adat. Az access tábla tartalmaz 2 sor (1 SuperAdmin és 1 Adminsistrator profil) ahol az id_tab érték = 0. A tab tábla viszont nem tartalmaz id_tab = 0 sort. Remélem ez okozza, ma fejtettem, holnap próbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaDoc Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Kedves Attila, Megtaláltam a kis hamist, de igen kalandos volt. Nem adat, inkább cache. Szóval dev mod beállítva, ahogy kell és uaz az eredmény, még infokat sem írt ki. Akkor kiderült, hogy a CCC-t másra állította a tulaj, azt az "eredeti"-kre visszaállítva megjött minden. Valami cache kavar lehetett, csak én nem tudtam, hogy a tulaj kavar. Utána már a CCC-t is vissza lehetett állítani. Üdv, E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts