robertpol Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Czy zauważyliście brak statystyk w Google Analitycs od dnia wczorajszego? Co dziwne na podglądzie w czasie rzeczywistym wszystko jest okej, lecz w standardowym raportowanie braki. Podejrzewam, że jest to wina starego kodu GA w module i trzeba poczekać na aktualizację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 skoro staty rzeczywiste działają, wszystko powinno być ok (wszak jest to oznaka agregowania odwiedzin) sprawdziłem kilka sklepów i wszystko jest ok być może to indywidualny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertpol Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 Być może faktycznie nie jest to wina modułu, tylko jakiś ogólny problem z GA. Dochodzą mnie słuchy, że nie tylko w Preście tak się dzieje. Występuje to wybiórczo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 dokładnie, jeden klient napisał, że miał problemy z GA, wyczeszczenie cache przeglądarki pomogło. Nie wiem czy to może być sposób w Twojej sprawie, ale warto spróbować. ja wciąż nie zauważyłem problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts