ricasd Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Dobry den mam PrestaShop™ 1.4.5.1 a mam problem. Zakaznik ak si objedna tovar tak je to bez problemov ale ak objednav a posle sa mu automaticky mail hadze mu to do spamu. Viete mi pomoct lebo je to dost problematicke lebo kazdy chce aby doslo mu potvrdenie o objednavke. Dakujem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricasd Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Vie mi niekto pomoct s tymto problemom ? Dakujem kazdemu kto napise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Treba zmenit v nastaveniach sposob odosielania e-mailov zo shopu. Defaultne sa pouziva metoda Mail(). Treba to nastavit na oodieslanie cez SMTP. Tu je navod, v ktorej casti PrestaShop to nastavite: http://www.tmdhosting.com/tutorials/prestashop/use-smtp-mail-functions-prestashop.html Toto nastavenie znizi pravdepodobnost toho, aby bol email oznaceny ako SPAM, avsak uplne tomu nezabranite. Ak ma niektore emailova sluzba email z vasej domeny na black liste, tak s tym mnoho neurobite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts