agasar_ts61 Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 merhaba arkadaşlar şuraya sol alttaki alana kategori eklenıyor ama birtürlü home nin yanındaki yere ekleyemedim kategori eklerken otomatik home yada alt kategoriler cıkıyor ilk kurulumda orda kategori vardı home seçili olmadıgı için cıkıyor ama yeni kategori eklerken oromatik home yi seçiyor tiki de kaldıramıyorum.farklı tarayıcılarlada denedım olmadı sizce nasıl halledicem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Merhaba dostum üst menü ayrı sol kategori ayrı alanlar. Sol tarafa ürün kategorilerini eklersin üst menü de istediğin linkleri gösterirsin. Üst menüyü düzenlemek için admin panelinden modüller üst yatay menü modülünü düzenle seçeneği tıklayarak dilediğin gibi özelleştirebilirsin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agasar_ts61 Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 Merhaba dostum üst menü ayrı sol kategori ayrı alanlar. Sol tarafa ürün kategorilerini eklersin üst menü de istediğin linkleri gösterirsin. Üst menüyü düzenlemek için admin panelinden modüller üst yatay menü modülünü düzenle seçeneği tıklayarak dilediğin gibi özelleştirebilirsin. allah razı olsun sağol kardeşim Link to comment Share on other sites More sharing options...
agasar_ts61 Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 slm katetorilerde ki kategoriler yazısını veya yayın evleri yazısını nereden değiştirebilirim acaba birde Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Çeviriler kısmından değişitirebilirsiniz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agasar_ts61 Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 Çeviriler kısmından değişitirebilirsiniz nereden yapılıyor yardımcı olursnaız sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 admin paneli den çevirillere girin orada modül çevirileri var oradan düzenleme yapabilirsiniz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 nereden yapılıyor yardımcı olursnaız sevinirim admin paneli den çevirillere girin orada modül çevirileri var oradan düzenleme yapabilirsiniz. Yönetim Paneli -> Yer -> Çeviriler <- sayfasından ya da yönetim paneliniz ingilizce ise; BackOffice -> Location -> Translation <- sayfasını açın ve kullandığınız temayı seçip düzenlemek istediğiniz dilin bayrağına tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirisniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
segah Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Merhaba arkadaslar merhaba arkadaşlar şuraya sol alttaki alana kategori eklenıyor ama birtürlü home nin yanındaki yere ekleyemedim kategori eklerken otomatik home yada alt kategoriler cıkıyor ilk kurulumda orda kategori vardı home seçili olmadıgı için cıkıyor ama yeni kategori eklerken oromatik home yi seçiyor tiki de kaldıramıyorum.farklı tarayıcılarlada denedım olmadı sizce nasıl halledicem ? Yayınevleri başlıgını ben Markalar yapmak istiyorum nasıl yapabilirm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
segah Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Merhaba arkadaşlar.. Yayın evindeki A yayıncıya tıklandıgında Yayıncıya ait ürünleri nasıl listeliyebilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 zaten bu özelik prestashop' ta vardır,,,modüllerden tedarikçi veya markalar modülünü aktif edin...seçtiğiniz marka ve ya tedarikcinin ürünleri gelir Link to comment Share on other sites More sharing options...
segah Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Sorunu çözdüm teşkrr ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldcrocodile Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Selamlar yayınevlerini ürün sayfasında gözükmesini istiyorum...yani ürün seçildiğinde yayınevide gözüksün istiyorum. Epey araştırdım ama bulamadım... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts