puhycz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Zdravím, potřeboval bych poradit jak (re)generovat nleft a nright hodnoty v tabulce category. Mám PS 1.5.4.1 a po importu zboží a kategorií přímo do databáze se špatně zobrazuje strom kategorií. Importem tam do nleft a nrigt dávám 0 protože jsem pořádně nepochopil co ta čísla znamenají. Pomůže, když dám v administraci přidat novou kategorii a vytvořím ji přes administraci. Pak se to přegeneruje a je to vše ok. Jak regenerovat nleft a nrigt přímo skriptem nebo automaticky, abych to nemusel dělat ručně? Neřešil to někdo? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 do csv nedaj 0 ale nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
puhycz Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 Já to tam ale nedávám z csv. Vkládám to přímo skriptem do db a nleft a nright "cannot be NULL" .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 aha tak v triede Category je staticka metoda: Category::regenerateEntireNtree(); takze skus: include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); include(dirname(__FILE__).'/init.php'); a potom ju zavolat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puhycz Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 dik, to je ono :-) BTW: není někde nějaký rychlý přehled těch tříd pro začátečníka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 vyzera to ze nie, ale tak asi vsetko co ten shop robi je spravene v triedach a metodach takze staci hladat v kode, neni to tak zlozite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts