David Ruml Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 (edited) Zdravím všecky, řeším jeden problém. Zakoupil jsem si šablonu pro prestu (PS 1.5.4.1.) Přidám produkt do nabídky eshopu, dám mu obrázek, uložím ale obrázek se nezobrazuje. Místo aby ho hledal v img složce hledá to v root složce. Náhled se ale v img složce vygeneruje ve všech možných velikostí. Jakmile změním šablonu na původní presty obrázky se zobrazují u produktů. Je možné, že je někde v šabloně napsáno jinak ohledně přidělování odkazů k produktům? Případně kde se to nachází? Nemohu to najít. Díky za info. Ruml EDIT: už jsem požádal o support prodejce šablony. Tak uvidíme kde byla chyba. Edited July 26, 2013 by David Ruml (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 mne pomohlo, ked som v nastavení obrázkov vytvoril adresáre aj s alternatívnym názvom - home_default som doplnil o home a regeneroval obrázky, niektoré moduly, themy, zrejme tahajú zdroje obrázkov takto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts