selin Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 (edited) selam arkadaşlar, bi kategoriye girdiğimde, sol taraftaki filtreleme bölümünden kategoriyi, rengi falan seçiyorum çalışıyor fakat alt kısımda fiyat filtresi çıkmıyor. bu sorunun sebebini şu hataya bakarak anlayabiliriz sanıyorum: Uncaught ReferenceError: addSlider is not defined url.. (anonymous function)url.. Uncaught ReferenceError: addSlider is not defined ben blocklayered.js 'yi kategori filtresi ve renk filtresi çalışmasıdığı için ismini değiştirerek pasif duruma almıştım: boş sayfa olarak bile aktif etsem yine çalışmıyordu ama aktif edince de çalışmasa bile fiyat aralığı geliyor, bir diğer sorun ise seçilen filtreleri silmek için x 'e tıkladığımdya silmiyor da ( sürüm 1.5.4.1 ne yapmalıyım acaba? Edited July 25, 2013 by selin (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selin Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 kimse yokm uu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 bir link versene bi bakalım onun dışında modülün dosyalarını yeniden atıp kurmayı deneyin olmassa modülü konfügure edip içinde yer alan (yani en üstte olan) yeniden oluştur linki ile ürünlerin konbinasyonlarını yeniden oluşturmayı dene sanırım olur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 bir link versene bi bakalım onun dışında modülün dosyalarını yeniden atıp kurmayı deneyin olmassa modülü konfügure edip içinde yer alan (yani en üstte olan) yeniden oluştur linki ile ürünlerin konbinasyonlarını yeniden oluşturmayı dene sanırım olur. Sayın. #www.gozdesm.com 'nin söylediğini daha önce denemiştim, dosyaları yeniden yazdırmak faydalı olmamıştı ama ikinci söylediği ile çözülmüştü sorun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 demiş Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts