SkyHiRider Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Na PDF faktúre sa mi nezobrazujú mäkčene a dĺžne, hľadal som návod ako to opraviť ale všetky opravy čo som našiel sú iba na verziu 1.1, ja mám verziu 1.2. Nemá niekto potrebné súbory, ktoré pridajú tie správne fonty a kódovanie, modul s tou funkcionalitou alebo aspoň približný postup ako to nastaviť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubomat Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Tiez by som s tymto potreboval poradit. Pliz dajte vediet ak mate riesenie.Dalsia vec co by ma zaujimala: faktura ktoru prestashop robi podla mna nie je pre SK moc pouzitelna. Ako viem urobit ze by sa v lavo namiesto korespondencnej adresy ukazali info o mojej firme - nazov adresa, bankove spojenie???Pliz poradte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paegas Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Faktúry sú veľkou slabinou, v slovenčine nepoužiteľné. Pokiaľ sa to nevyrieši asi by som vystavoval faktúry osobitne napríklad v .pdf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexlutor Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Napíš na lexlutor@pobox.sk za 10 € ti to upraví podľa tvojej predstavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Na ceskom fore sa nachadzali fonty aj nejake navody ale ta faktura nezodpoveda ani poziadavkam slovenskej legislativy. Pokial toho budes predavat vela potrebujes uctovnictvo a faktury si rob tam, inak ti staci robit faktury v exceli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 fesi tu je link http://www.prestashop.com/forums/topic/96621-faktury-pdf-14-v15-cestina/ tu najdes cely navod na to aj ako si to upravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts