Luca Eduard Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 (edited) Buna ziua, Am instalat in urma cu ceva timp, prestashop pe domeniul magazin.diversi.ro. Am facut cateva modificari in tema si module referitoare la culori si pozitii. Problema este ca acum cosul este pozitionat in partea stanga iar in momentul in care pun mouse-ul pe el, imi deschide meniul drop-down al acestuia in partea dreapta (unde era pozitia initiala). Am incercat schimbarea temei si reconfigurarea modulelor insa problema nu s-a rezolvat. Ce as putea sa fac pentru repozitionarea cosului in partea dreapta sau macar afisarea meniului drop down sub pozitia actuala a cosului. Multumesc ! Edited July 19, 2013 by Luca Eduard (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 ai facut ceva miscari in modulepozition?? de acolo trebuie modificat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luca Eduard Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Din pacate modulul cosului nu poate fi pozitionat din BO. Am reusit momentan sa mut meniul drop-down sub cos. As dori sa il mut totusi in partea dreapta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordache32 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Salut ,daca te mai intereseaza cum se muta cosul in dreapta,mergi la:MODULE-POZITII-displayTop iar Bloc:cos de cumparaturi trebuie sa fie plasat imediat sub Bloc:cautare rapida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts