eurodollar Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Jak w temacie chodzi o wyśrodkowanie kategorii, są od lewej strony, a chodzi o wyśrodkowanie.. I ewentualnie zmiana wielkości czcionki... Pozdro Edited July 16, 2013 by eurodollar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 zmiana czcionki - otwierasz /modules/blocktopmenu/css/superfish-modified.css .sf-menu a, .sf-menu a:visited { height: 34px !IE; } dodajesz: font-size:14px!importnat; font-color:red!important; itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Jeżeli chodzi o wyśrodkowanie to w pliku /modules/blocktopmenu/css/superfish-modified.css dodaj: w linii 70 text-align: center; w linii 32 zamień float: left na display: inline-block; Edited July 16, 2013 by presta4you.com (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczekk Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Mam ten sam problem i niestety po zedytowaniu superfish-modified.css dalej bez zmian. Jakieś pomysły? Prestashop 1.6.0.9 Edited October 2, 2014 by mroczekk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Mam ten sam problem i niestety po zedytowaniu superfish-modified.css dalej bez zmian. Jakieś pomysły? Prestashop 1.6.0.9 a który plik został wyedytowany? w katalogu z szablonem czy w oryginalnym katalogu modułu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczekk Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Plik superfish-modified.css w oryginalnym katalogu (modules/blocktopmenu/css/superfish-modified.css) w Theme nie mam tego pliku. Edited October 2, 2014 by mroczekk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 instrukcje pod wersję 1.6 prestashop są tutaj: http://www.prestashop.com/forums/topic/326085-solved-how-center-category-text-in-the-top-men%C3%B9/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczekk Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Super! Działa! A co zmienić, by pierwsza kategoria miała po obu stronach obramowanie? Tak jak w przypadku Kontakt (załącznik) Korzystając z okazji, jak zmienic pozycje bloku szukaj, tak aby byl nad koszykiem? Gdy przerzucilem go do prawej, to wywalalo mi na srodek blok koszyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 w stylach css utwórz dodatkowy kod: .sf-menu > li:first-child { float: left; border-left: 1px solid #d6d4d4; margin-bottom: -3px; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczekk Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 ok dzięki, a gdzie zmienie kolor buttona, który podświetla się po najechaniu myszką? Oraz zmiana koloru na produktach w rogach zdjęcia "Nowy" i "Wyprzedaż" - załącznik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 to już zalezy od wersji kolorystycznej szablonu z którego korzystasz (o ile korzystasz) możesz coś więcej na ten temat powiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczekk Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 W konfiguratorze motywu jest ustawione na kolor zielony, ale żadna możliwa do wyboru kolorystyka mi nie pasuje. Chciałbym aby najlepiej button w ogóle się nie podświetlał, a w rogach zdjęcia "Nowy" był w kolorze beżowym a "Wyprzedaż" w czerwonym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts