makaraci Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Selam arkadaşlar,Tüm ürünler için sabit bir kargo ücreti belirlemnek istiyorum.Mesela sitemden ne alırsanız alın kargo ücreti 10TL olacak.örneğin 100 tane televizyonda alsanız bir adet mandalda alsanız kargo ücrteti hep aynı kalacak yani 10TL olacak . Bunu nasıl ayarlayabilirim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 admin paneline gir orada hangi kargo ile anlaşmalı isen onun ekle sonra ağırlıklara gir 0-50 kag aralağını oluştur kargoyuda örn. Aras Kargo ver sonra kargoları tıkla aşağıda sitenin adında kargo var onu aras kargo seç hemen altına bi kutucuk açılacak 0-50 kg o kutucuğa 10 tl gir olacak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 teşekkürler arkadaşım.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner uygur Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Mrbalar ben antalya ve antalya harici olarak 2 bölgeye ayırmak istiyorum ve antalyayı ücretsiz serviz antalya dışını ise kargo ücreti ilave etmek istiyorum.bunun için yol gösterirmisiniz.tşkler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts