Akif3455 Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Merhabalar. Hostuma PrestaShop 1.5.4.1 kurmaya kalktım. Herşey çok iyi çok güzel gidiyordu ancak en sonunda Store Installation aşamasında hata aldım. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Edited July 16, 2013 by Akif3455 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 bu hata genelde dosya ve klasör yazma izinlerinden kaynaklanıyor. dosya izinlerini 777 verdiğinizden emin olun . eğer yine hata alırsanız 755 yapın 777 yerine. iyi geceler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akif3455 Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 ana klasörleri ve public_html önsayfasındaki tüm dosya ve klasörleri ch777 yaptım olmadı. Tüm klasör ve dosyaların altlar da dahil hepsini ch755 yaptım. Yine olmadı Link to comment Share on other sites More sharing options...
cengaver Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 tabloların yapısını myısam olarak ayarla kurulum sırasında Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akif3455 Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 (edited) tabloların yapısını myısam olarak ayarla kurulum sırasında dün denedim onu ama yine deneyeyim. //Edit Sorun Çözüldü Herşeyden önce PrestaShop yüklemesi sırasında bir hata alınca yeniden yüklemek için o veritabanı ve kullanıcı adını silip yenilerini yüklemek lazım ve aynı isimli olmamalılar. myIsam ı denedim oldu. Bu esnada install klasörü hariç hepsinin chmod ayarlarım 777 idi. İnstall klasörünün ise chmod u 755 di. Umarım bu sorunu yaşayan diyen arkadaşlarada faydamız dokunur. Teşekkürler. Edited July 16, 2013 by Akif3455 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 dün denedim onu ama yine deneyeyim. //Edit Sorun Çözüldü Herşeyden önce PrestaShop yüklemesi sırasında bir hata alınca yeniden yüklemek için o veritabanı ve kullanıcı adını silip yenilerini yüklemek lazım ve aynı isimli olmamalılar. myIsam ı denedim oldu. Bu esnada install klasörü hariç hepsinin chmod ayarlarım 777 idi. İnstall klasörünün ise chmod u 755 di. Umarım bu sorunu yaşayan diyen arkadaşlarada faydamız dokunur. Teşekkürler. olur emin olun herkes buldğu çözümleri burada paylaşssa forum daha iyi bir yer olur. konu başlığını çözüldü olarak değiştirirmisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts