Archee Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Zdravím, když si prohlížím produkty v kategorii, informace o nich jsou naplácnuté na sebe - přitom by měly být jednotlivě na řádcích,tak jako je to u detailního popisu produktu. (viz obrázek) Nemáte někdo nějaké řešení? Předem mockrát děkuji. Petr Edited July 15, 2013 by Archee (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Zdravím, na jaké verzi Prestashopu jedete? Nějaké moduly používáte? Zdá se, že se u výpisu produktů z kategorie vynechává html kód, což znamená, že se nezobrazí zalomení řádku a ani ten tučný text 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archee Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 Děkuji za odpověď. Je to 1.5.4.1, pár modulů používám, ale nemají s tímto nic společného. Trochu jsem si pohrál v css souboru pro změnu barev atd, ale tyto změny rovněž nemají vliv na toto zalamování textu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 (edited) tak jsem si teda stáhnul ten Prestashop, když už se tu pokouším radit tak je to tak jak jsem říkal, odstraňuje se html kod na řádku 45 v souboru product-list.tpl (prestashop/themes/.../product-list.tpl) je <p class="product_desc"><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}" >{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}</a></p> při změně na <p class="product_desc"><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}" >{$product.description_short|strip_tags:'<br><p>'|truncate:360:'...'}</a></p> byste mohl docílit požadovaného odřádkování Edited July 17, 2013 by CZechB0Y (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archee Posted July 18, 2013 Author Share Posted July 18, 2013 Mockrát děkuji za ochotu! Kod jsem nahradil, bohužel žádná změna :/ samozrejme jsem to aktualizoval několikrát, jestli si to prohlizec nepamatuje a zkusil jsem to i v jinych Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 (edited) tak to nejspíš bude nějak oddělené Můžete napsat html nějakého popisku produktu? Dočasně můžete to html zobrazit třeba v textovém políčku takto: <p class="product_desc"><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}" >{$product.description_short|strip_tags:'<br><p>'|truncate:360:'...'}</a><textarea>{$product.description_short|escape}</textarea></p> Edited July 18, 2013 by CZechB0Y (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archee Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 (edited) ok, tak to HTML je takto: <p><span style="font-size: 10pt;">Teplovodní krbová vložka</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">Regulovatelný výkon celkový: <strong>7 - 14 kW</strong><br />Regulovaný výkon teplovodní: <strong>4 - 10 kW<br /></strong>Průměr kouřovodu: <strong>180 mm<br /></strong><br /></span></p> Edited July 23, 2013 by Archee (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archee Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Opravdu nikoho nenapadá, jak tento problém vyřešit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archee Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 (edited) Tak jsem to vyřešil funguje to s tímhle kodem: <p class="product_desc"><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}" >{$product.description_short|truncate:360:'...'}</a></p> Edited August 6, 2013 by Archee (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 heh mě se neodeslal příspěvek takhle se vám tam bude ukazovat celé html, nic se nebude mazat, nevim jestli to je dobrá volba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archee Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Máte pravdu, sice jsem si s tim poradil, ale nejde zmenit velikost pisma, protoze uz je v tom html.. idealni by bylo opravdu povolit tomu urcite tagy, ale to se mi nepovedlo :/ - jsem spíše "bastlič" než programátor Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 (edited) no já smarty neovládám, ale co jsem se dočetl, tak by měla jít ta verzes strip_tags:"povolene tagy" nicméně nejde :-/ ještě se na to zkusím podívat tak menší modifikací smarty modifieru se to dá poladit, aby to bralo ten druhý parametr tento soubor nahrajte do složky prestashop/tools/smarty/plugins/modifiercompiler.strip_tags.php potom půjde ten parametr strip_tags:"<br><p>" ;-) modifiercompiler.strip_tags.php Edited August 7, 2013 by CZechB0Y (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 co tak dat na konci toho celeho |nl2br ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 co tak dat na konci toho celeho |nl2br ? v databázi to už je uložené v html tvaru, strip_tags právě vyhodí ty tagy P a BR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 uz len tak triafam: a obalit to do <pre></pre> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) uz len tak triafam: a obalit to do <pre></pre> ? funkce strip_tags odstraní veškeré HTML značky, ikdybys to obalil do vajíčka tak tam stejně už html nebude ;-) Edited August 20, 2013 by CZechB0Y (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 akoze to zrusi aj \n znaky? na to sa prave pouzive <pre> a potom by to slo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 prestashop ukládá popisy produktů v html do databáze, z databáze se potom předává html kod, který se vypíše do stránky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts