schach Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 (edited) Merhaba en az 20 defa Prestashop 1.5.4.1 yükledim.diğer versiyonlarıda yükledim sildim. Siteye Üye olunuyo ama Üye girişi Yapmaya Kalktığımda aynı yere geri geliyo. Sepete Ürün atıyorum Sepet Boş görünüyo. Google Cromda bu sorun yok. mozilla Firefoxda bu Sorun düzelmiyo. 1 aydır uğraşıyom yapamadım. lütfen Yardım edin.ilk kurulumda böyle oluyo. www.maximumfirsat.com Edited July 14, 2013 by schach (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Merhabalar, Yeni kurulum yapılan sitede böyle bir hatanın olması düşük bir ihtimâl, tarayıcınızın önbelleği olabilir, az önce Mozilla tarayıcısı ile kontrol ettim herhangi bir hata göremedim. (ürün silinmiyor) Alışveriş adımlarını takip ederken "geçerli bir kargo bulunamadı" hatası ile karşılaştığım için daha fazla ilerleyemedim Kargo sorunu için burada videolu anlatım mevcut, inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schach Posted July 14, 2013 Author Share Posted July 14, 2013 Yeni Kurulum Yaptım.Üye Girişi Yapılamıyo diye geri kalan ayarları yapmadım. firefox 2.2. kullanıyorum. en az 100 defa mozilla ekranında ctrl+ F5 yaptım bende çalışmıyo üye girişi olmuyo ala ala yaaa. Hocam Ne yapmam lazım??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Şu an çıkış yapıp, tekrar giriş yaptım bir problem görünmüyor Mozilla son sürüm 22.0, önbelleği temizleyebilirsiniz işe yaramazsa, tarayıcıyı kapatıp, cCleaner gibi programları kullanarak tekrar temizleyebilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts