luckybastard Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 (edited) Narazil jsem na problém, kdy databaze eshopu narazila norní limit (vyřešil jsem zvýšením, naštestí to šlo v adminstraci webhostingu). Tento problém mě přivedl k otázce jaké tabulky by se měly v databázi promazat, aniž by to ovlivnilo chod eshopu. Tabulek na promázání je několik, konkrétně ps_cart 36,4 MiB ps_cart_product 17,1 MiB ps_connections_page 11,2 MiB - jak řešíte vy? jak napsat SQL dotaz pro tabulku "ps_cart" na výmazí řádků č.1 až 5 000? Edited July 14, 2013 by luckybastard (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Zdravím, v prestashopu se zatím rozkoukávám tak vám poradím jen ten sql dotaz DELETE FROM ps_cart LIMIT 5000 jinak ty tabulky zatím jen odhadnu podle názvu ps_cart - tabulka s košíky uživatelů, dalo by se smazat starší data, nevím jestli presta maže košíky po objednání ps_cart_product - tabulka s párováním produktů do košíku ps_connections_page - to nemám ponětí co by mohlo být Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts