nikolaosp Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους, νέο μέλος στο prestashop και αν και έχω δώσει σε επαγγελματία το σχεδιασμό και το implementation με ενδιαφέρει το να μπορέσω και εγώ να κάνω κάποια πράγματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρολεπτομέρειες. Το site μου είναι το http://www.cube.com.gr . Έχουμε βάλει ένα template και θέλω να πειράξω μέσα στην λίστα των προϊόντων την περιγραφή, γιατί το όνομα του προϊόντος δεν εμφανίζεται ολόκληρο παρά μόνο τα 5-6 πρώτα γράμματα. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν ξέρω που καθορίζεται ο αριθμός των χαρακτήρων. Αν είναι κάποιος εύκαιρος να ασχοληθεί με αυτό και να μου δείξει την σωστή κατεύθυνση θα του ήμουν ευγνώμων. Να πω, πως δεν είναι θέμα τεμπελιάς το γεγονός πως δεν έχω ψάξει, απλά είναι θέμα χρόνου, ο οποίος δεν υπάρχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος Edited July 13, 2013 by nikolaosp (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trektrekos Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) ... Edited July 16, 2013 by trektrekos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Μπορώ να σε βοηθήσω! Πες μου πότε ξεκινάμε... Τιμή άκρως οικονομική!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts