Radek Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Mám problém s odhlašováním uživatele.Vytvořím uživatele ten se přihlásí a vybere věci do košíku a potom stiskne log out. Košík se vysype, ale uživatel zůstane stát na stejné stránce.Pokud se vrátí zpátky na domovskou stránku je tam zobrazeno přihlásit (log in)ale po kliknutí to bez nutnosti zadat přihlašovací udaje zobrazí stránku jako by byluživatel přihlášen. Divně se chová i košík v porovnání s demem na prestashopu,jako by při každém načtení stránky se znovu vytvářel.Připadá mi to jako problém se session, či nastavením hostingu ale nevímkde bych se měl zaměřit. Nesetkal se někdo s podobným problémem díky za rady.Jedná se o novou instalaci prestashopu. 1.2.1Hosting: český hostingŽádné úpravy prestashopu.Originální téma.Bylo nutno přidat do .htaccess Header set Cache-Control max-age=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 no pokud mas pochybnosti updatuj na dnesni verzi 1.2.2, kazdopadne zasah do .htaccess v tomhle smeru je pravdepodobne dusledkem nastaveni tveho poskytovatele hostingu, kazdopadne tuhle chybku proverim :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasikgreif Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Mám stejný problém, jsem u cesky-hosting, kód do .htaccess jsem přidal, ale nepomohlo to. Kód jsem dal úplně nahoru, nemá být jinde? Nebo je nějaké jiné řešení? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts