kotkon Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Witam, Po zainstalowaniu sklepu i wykasowanie folderu instalacyjnego, nie mogę zalogować się do backoffica. Po wpisaniu prawidłowego adresu e-mail i hasła ładuje się ponownie strona logowania, po wpisaniu błędnych danych zgłasza wówczas błędy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 1) czy w konsoli (chrome: ctrl+shift+J) po wpisaniu poprawnego loginu i hasła widnieją jakieś błędy? 2) jaka wersja prestashop została zainstalowana (i skąd pochodzi paczka instalacyjna?) 3) gdzie hosting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 set4812 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 logujesz sie moze jako klient a nie nie sprzedawca daje adres/admin/ lub /admin2604/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kotkon Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 ad 1.) po uruchomieniu konsoli widnieje mi tylko '>', jak wpisuje login i hasło w formularzu nic się nie dzieje, chyba że mam jakość w konsoli komendami się zalogować. jednak nie wiem jak. ad 2.) Wersja 1.5.4.1 - pobrane z strony http://www.prestashop.com/pl/ ad 3.) hosting 1and1 poprzednie instalacje właściwie chodziły Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Cześć Czy w przeglądarce w adresie URI masz może coś takiego ? ........&redirect=AdminLogin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kotkon Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 (edited) w przeglądarce mam: /index.php?controller=AdminLogin&token=15c249d9bd27636bab09f1b25aefccc2&redirect=AdminHome Edited July 10, 2013 by kotkon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 jeszcze inny pomysł mnie naszedł, może masz w przeglądarce wyłączone ciasteczka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kotkon Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 mam 3 zainstalowane sklepy na prescie. W jednym posypały mi się kategorie, potem skasowałem zawartość tabel kategorii i mam kaszane, ale do backoffica normalnie wchodzę. Nawet po wylogowaniu powtórnie się loguję wpisując login(e-mail) i hasło. Zainstalowałem sobie kolejny sklep, żeby sobie jeszcze raz wszystko poukładać i jest kaszana, gdyż nie mogę się zalogować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 bazę danych masz nową? czy wszystko nadpisujesz do starej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kotkon Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 każdy sklep ma osobną bazę danych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kotkon
Witam,
Po zainstalowaniu sklepu i wykasowanie folderu instalacyjnego, nie mogę zalogować się do backoffica.
Po wpisaniu prawidłowego adresu e-mail i hasła ładuje się ponownie strona logowania,
po wpisaniu błędnych danych zgłasza wówczas błędy.
9 answers to this question
Recommended Posts