Mobilista Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 (edited) Dobrý den, na eshopu http://gerosport.cz mám moduly masscombination editor / z presto-changeo a úpravu select multiple feature values, pro nastavení více parametrů u zboží zaráz.... Problém je v tom, že modul i úpravy chtějí mít soubor AdminProductsController.php ve složce override, takže pokud tam dám od jednoho modulu, nefunguje druhý a naopak. Je nějaké řešení, které by pomohlo zprovoznit modul a úpravu za ráz? Velice děkuji. Edited July 14, 2013 by Mobilista (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSfever.com Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Zdravim, oba dva moduly jsou od presto-changeo? Nejlepsi by bylo to resit primo s autory tech modulu. Jinak je reseni spojeni tech dvou Controlloru do jednoho, coz ale vyzaduje programatorskou praci. Jine reseni mne nenapada, ledaze by v Preste byl override overridu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobilista Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 Bohužel, jedno řešení je od presto-changeo a druhé od http://www.prestashop.com/forums/index.php?/topic/176242-modification-select-multiple-values-for-one-feature/page__view__findpost__p__1272978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Problém není v modulech, ale v postupu jak s override pracuje PrestaShop. Snaží se ty soubory záplatovat z podkladů modulů a když se dva moduly chtějí pokusit o totéž, tak jen zahlásí chybu, že se instalace nezdařila a to je vše. Pomůže jen ruční úprava toho konkrétního souboru a dopátrání se, jestli až na tu chybu se instalace zdařila. Možná se musí i ručně něco označit v tabulce 'module'. Nevím, nepátral jsem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobilista Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 Díky za odpovědi. Takže byla by možnost nějak spojit oba soubory AdminProductsController.php do jednoho, a ten by byl ve složce override? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Určitě. Půjde o to do té třídy ručně dát (doufám) patřičné funkce, které tam chtějí dostat oba moduly. Jak přesně, to je už na odzkoušení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobilista Posted July 14, 2013 Author Share Posted July 14, 2013 Tak jsem nakonec oba soubory spojil a funguj. Díky za rady :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts