Jump to content

[Vyřešeno] Override - konflikt dvou soborů

Mobilista

Recommended Posts

Dobrý den, na eshopu http://gerosport.cz mám moduly masscombination editor / z presto-changeo a úpravu select multiple feature values, pro nastavení více parametrů u zboží zaráz....

Problém je v tom, že modul i úpravy chtějí mít soubor AdminProductsController.php ve složce override, takže pokud tam dám od jednoho modulu, nefunguje druhý a naopak.

Je nějaké řešení, které by pomohlo zprovoznit modul a úpravu za ráz?

Velice děkuji.

Edited by Mobilista (see edit history)

Zdravim,

oba dva moduly jsou od presto-changeo? Nejlepsi by bylo to resit primo s autory tech modulu. Jinak je reseni spojeni tech dvou Controlloru do jednoho, coz ale vyzaduje programatorskou praci. Jine reseni mne nenapada, ledaze by v Preste byl override overridu :-)

Problém není v modulech, ale v postupu jak s override pracuje PrestaShop. Snaží se ty soubory záplatovat z podkladů modulů a když se dva moduly chtějí pokusit o totéž, tak jen zahlásí chybu, že se instalace nezdařila a to je vše.

Pomůže jen ruční úprava toho konkrétního souboru a dopátrání se, jestli až na tu chybu se instalace zdařila. Možná se musí i ručně něco označit v tabulce 'module'. Nevím, nepátral jsem.