eurodollar Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Witam. Zna może ktoś jakiś darmowy, lub nie drogi moduł w którym osoby zalogowane mogłyby dodawać swoje ogłoszenia.. Nie chodzi mi o jakiąś nie wiadomo jak rozbudowaną wersję.. Po prostu zdjęcie, nagłówek, treść, miejscowość... godzina dodania ogłoszenia.. pokaże na zdjęciu Widziałem jeden fajny, ale za 90e... Zna ktoś może jakiś darmowy moduł ogłoszeń.. lub tani Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurodollar Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 UP.. Nikt nic nie wie? A płatne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 z jakiej wersji prestashop korzystasz? tzn. bardziej powinienem zapytać, w jakiej wersji chciałbyś używać modułu o którym mówisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurodollar Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 używam najnowszej.. ale mogę to zmniejszyć.. Lub zainstalować na innym linku i podpiąc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurodollar Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 (edited) Więc.. Ma ktoś jakieś pomysły?? Edited July 11, 2013 by eurodollar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts