sirkus Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 WItam mam problem z wstawieniem przycisku KUP TERAZ na landing page w html'u który działał by tak jak KUP TERAZ w preście, czyli po kliknięciu na KUP TERAZ na landing page przeniosło nas pod adres sklepu stojącego na preście i dodało dany produkt do koszyka na pocżatku myślałem że będzie to proste bo w kodzie strony znalazłem taki przycisk który ładnie dodaje do koszyka, niestety na zewnętrznej stronie jak go umieszczę to już tak nie zadziała <a class="exclusive button ajax_add_to_cart_button" href="http://test.adreswww.pl/koszyk?qty=1&id_product=8&token=6b33fe7d70cea89c0691305039a76a33&add=" rel="ajax_id_product_8" title="Kup teraz"><i class="icon-shopping-cart lekko2"></i>Kup teraz</a> czy jest jakaś możliwość umiesczenia linku na zewnętrznej stronie skonstruowanego tak aby przekazane parametry dodały mi dany produkt do koszyka na stronie właściwej sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 (edited) Cześć Na świeżej instalacji taki link działa poprawnie, i dodaje kolejną jedną sztukę do koszyka, po każdym kliknięciu: <a href="http://domena.zoom/koszyk?id_product=5&add=1&qty=1">Kup Teraz</a> Ale w moim sklepie już nie chce zadziałać. Edited July 5, 2013 by Piotr Kaczor (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirkus Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 Cześć, dzięki za odpowedź ale niestety u mnie też nic nie dodaje, przenosi do koszyka ale koszyk jest pusty, być może musiałyby zostać wyłączone Friendly URL żeby to zadziałało, ale sam nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 jeżeli się nie mylę, jest to związane z zabezpieczeniami, zwróć uwagę na "token" we front office przejdź do zakładki: prefernecje > ogólne jest tam opcja "Increase front office security" Enable or disable token in the Front Office to improve PrestaShop's security. spróbuj ją wyłączyć i skorzystać z buttona który chcesz utworzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts