roy06 Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) Problem jest następujący: po złożonym zamówieniu przez klienta, potwierdzenie zamówienia nie dochodzi na moją skrzynkę pocztową. Nie wiem co się dzieje, korzystam z modułów Paypala i Płatności24, ale nawet nic nie dochodzi jak włącze inne płatności, tj. np odbiór osobisty czy też przelew zwykły. Mail wszędzie jest ustawiony poprawnie, nawet w bazie danych sprawdzałem czy coś nie tak i wszystko się zgadza. Co może być problemem? Dodam, że wiadomości testowe normalnie dochodzą na maila, ale już o złozonych zamówieniach nie. To dla mnie ważne, więc proszę o wyrozumiałość. Dzięki i pozdrawam Edited July 4, 2013 by roy06 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 (edited) Cześć Czy chodzi Ci o powiadomienie o nowym zamówieniu z modułu Powiadomienia e-mail (mailalerts)? Sprawdź czy masz zaznaczoną opcję Otrzymaj powiadomienie, kiedy zostanie złożone zamówienie i czy wpisane są odpowiednie adresy e-mail odbiorców. Edited July 4, 2013 by Piotr Kaczor (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roy06 Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 (edited) chwila, sprawdzę, bo w ogóle tego modułu nie miałem włączonego /// działa, dzięki Edited July 4, 2013 by roy06 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Jeżeli możesz to napisz w tytule postu [ROZWIĄZANY] Link to comment Share on other sites More sharing options...
roy06 Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 Jeżeli możesz to napisz w tytule postu [ROZWIĄZANY] Dopisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts