ricasd Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ahojte Viete mi pomoct mam PrestaShop™ 1.4.5.1 a potreboval by som upravit objednavky teda kosik upravu pre zakaznika lebo vela ma problem s objenavkou. Viete mi poradit pomoct ? ako si to mam upravit ? Dakujem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
aktivsport Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 pochopil som to tak že chceš upraviť jeden z 5tich krokov objednávacieho procesu, tak je? Ak áno tak ktorý a čo tam chceš upraviť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricasd Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 Ja to mam na jednej stranke urobene skus pozriet eshop.cekuj.net a je to podla mna neprehliadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattyo Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Preferences/Orders --- > a tam je prvé typ objednávacieho procesu zvoľte 5 krokov. Chcel by som ale spýtať ako máte riešený ten header? Moja stránka http://styleshop.finacademy.eu/index.php neviem prísť nato ako oživiť/zväčšiť ten header... Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricasd Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 Ale ja by som skor upravil tu jednostranovu objednavku upravit aby bola prehliadna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts