gyula21 Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Sziasztok Hogy lehet megoldani, hogy, ha .gif-et töltök fel termékképnek, akkor az mozogjon a termékoldalon is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Hát ez jó kérdés, sosem próbáltam még nyilván ha feltöltöd akkor azt a motor átalakítja jpg-re, így a gif az ugrott. Meg kellene keresni azt a részt a motorban ahol ezt a konvertálást végzi, és feltételnek megadni, hogy ha gif-et töltesz fel akkor ne konvertáljon. Holnap megnézem Neked. Ps verziószám? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 1.5.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Végignéztem az ide vágó php-ket és js-t, módosítottam is őket de ennek ellenére jpg-ben konvertálja tovább. Kérek egy kis időt mire rájövök hol kell. Ha megvan akkor a saját oldalamra is fel fogom dobni cikként. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts