wojtopole Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 witajcie czy ktoś z Was ma doświadczania z modułem logowania przez facebooka ? używacie ? działa to to ? sprawdza się ? macie do tego jakieś darmowe moduły ? bo jedyny jaki widziałem pod TYM linkiem niby nie kosztuje dużo ale zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 59 netto jak za moduł w tym support to nie jest dużo, brałbym bez zastanowienia ;P jednak upewniłbym się, że działa on z 1.5 proces logowania w wersji 1.4 różni się nieco (pod względem kodu i filozofi) od 1.5 no i sprawdź ten wątek: http://www.prestashop.com/forums/topic/248739-free-module-facebook-connect-registerlogin-for-ps15/page__st__20__p__1281028__hl__free%20facebook%20connect__fromsearch__1?do=findComment&comment=1281028 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Jest jeszcze coś takiego: https://www.loginradius.com/ Testowałem ale nie chciał do końca działać ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 z tego co kojarzę, ten dodatek jest "niby" darmowy gdyż od pewnego momentu trzeba za tę usługę płacić, mam rację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 darmowe jest do Up to 2,500 Users. Tylko nie wiem czy UU czy jak oni to liczą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtopole Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 użyłem login radius - myślę, że przez długi czas będzie dla mnie darmowy (<2500 user) spisuje się świetnie nawet w bezpłatnej wersji nie polecam innych "damrowych" modułów do tego dostępnych obecnie na rynku, robią sieczkę ,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 no to dzięki za informacje i za sprawdzenie tego login radiusa, żadne reklamy nie przychodzą? mam na myśli spam, bo jak mniemam, konieczne było podzielenie się adresem email itp. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Podstawowy problem z tymi modułami to fakt, że jak ktoś ma już konto w sklepie o takim samym adresie jak mail na FB to się nie zaloguje, moduł z PrestaHelp z tego co pamiętam miał szereg takich właśnie logistycznych błędów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtopole Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 vekia : nie, nie przychodzą żadne extra spamy od loginradius, sprawdza się wyśmienicie krystian : rzeczywiście ten moduł z prestahelp jest conajmniej dziadowski i mocno podejrzany dodatkowy plus za loginradius jest taki, że jak FB coś zmieni w procedurach logowania, to oni się martwią i kombinują nie my Link to comment Share on other sites More sharing options...
west28 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 korzystałem z login radiusa i jedyny minus to z 5 maili reklamowych oraz koniecznośc włączonego curl. Generalnie po krótkiej męce napisałem własny, który działa dobrze Ale jeśli mówimy o darmówce login radius się sprawdza dla v 1.5.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts