Yardi Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Chciałbym dodać do strony skrypt generowany z PKO w celu programu partnerskiego. Co i gdzie muszę zmienić by takowty się pojawił. Oto przykład. <script type='text/javascript' src='http://program-pkobp.pl/anuncio/socioGetCreation.html?bids=35&programId=87654321&partnerId=62798958&uniqueCreationId=20130701'></script> Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 możesz to zrobić na wiele sposobów, najważniejsze pytanie: czy masz jakieś wskazówki dotyczące GDZIE najlepiej ten kod umieścić? Genralnie, to sugeruję wykorzystanie darmowych modułów do umieszczania własnej treści, np. tego: html box darmowy moduł wkljasz kod, wybierasz lokalizację i to wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yardi Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 Myślałem by zrobić to na stronie startowej, na samym jej dole pod opisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 no to masz do wyboru dwie opcje: 1) korzystasz z modułu i wybierasz hooka "footer" - wówczas kod będzie umieszczony w stopce 2) modyfikujesz plik szablonu: footer.tpl - umieszczasz kod w tym pliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yardi Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 Wstawiłem i nic się nie pojawiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 ale to ma się coś pojawić, skoro to jakiś program parterski jest, i ładowany jest zwykły plik js? masz jakąś specifykację tego? Jak to ma wyglądać itp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yardi Posted July 1, 2013 Author Share Posted July 1, 2013 (edited) Na stronie pko jest podglad ze ma byc to kwadratowe lub prostokatne okienko, zalezy od wyboru. Nie mam też modułu footera. Chodzi mi o to, by wstawić to najlepiej w modul Strona Startowa -Edytor Tekstowy Ewentualnie moglo by byc w prawym pasku. Edited July 1, 2013 by Yardi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jacekgro Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 On 7/1/2013 at 1:22 PM, vekia said: wkljasz kod, wybierasz lokalizację i to wszystko wkleiłem kod, wybrałem footer i zapisałem i teraz każdy klient może go sobie zobaczyć, a jak zrobić aby był niewidzialny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Yardi
Chciałbym dodać do strony skrypt generowany z PKO w celu programu partnerskiego. Co i gdzie muszę zmienić by takowty się pojawił. Oto przykład.
<script type='text/javascript' src='http://program-pkobp.pl/anuncio/socioGetCreation.html?bids=35&programId=87654321&partnerId=62798958&uniqueCreationId=20130701'></script>
7 answers to this question
Recommended Posts