kmalcherczyk Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Gdzie mogę ustawić kwotę wysyłki? Bo przy zakupie wyświetla mi się zawsze cena 5 zł za przesyłkę a chciałbym żeby szło wybrać z 2 dostawców których dodałem ale nie umiem ustawić ich ceny bo nigdzie nie ma takiej opcji w backoffice... Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Najpierw należy wprowadzić przedziały wagowe bądź cenowe. Jeśli przedziały są wprowadzone + dostawcy dodani należy przejść do zakładki: wysyłka -> wysyłka i w dolnej części okna mamy możliwość wprowadzania cen .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kmalcherczyk Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Dzięki, działa wszystko jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kmalcherczyk
Gdzie mogę ustawić kwotę wysyłki? Bo przy zakupie wyświetla mi się zawsze cena 5 zł za przesyłkę a chciałbym żeby szło wybrać z 2 dostawców których dodałem ale nie umiem ustawić ich ceny bo nigdzie nie ma takiej opcji w backoffice...
Proszę o pomoc
2 answers to this question
Recommended Posts