Stana Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Zdravím,chtěl bych přidat do hlavičky obchodu další informace, jako je autor stránek atd.Zapsat description a keywords je snadné, ale do jakého souboru/ů a jakým způsobem přidat další info?PHP nijak zvlášť neovládám a nerad bych něco zkazil. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Ahoj, přišel jsi na to? Také hledám, kde je změna autora, ale nikde neni. Na SEO mi to hlásí autor neuveden:-(Nebo nevíte někdo, kde to vyplnit?DíkyEDIT:Tak jsem na to přišel, ale trvalo to, jsem ochrápanej, ale stálo to za to :-)))Takže v themes editovat header.tpl a přidat řádek 13 a za xxxxxxx si dejte co chcete: <html > <head> <title>{$meta_title|escape:'htmlall':'UTF-8'}</title> {if isset($meta_description) AND $meta_description} <meta name="description" content="{$meta_description|escape:htmlall:'UTF-8'}" /> {/if} {if isset($meta_keywords) AND $meta_keywords} <meta name="keywords" content="{$meta_keywords|escape:htmlall:'UTF-8'}" /> {/if} <meta http-equiv="Content-Type" content="application/xhtml+xml; charset=utf-8" /> <meta name="generator" content="PrestaShop" /> <meta name="author" content="xxxxxxx" /> <meta name="robots" content="{if isset($nobots)}no{/if}index,follow" /> <link rel="icon" type="image/vnd.microsoft.icon" href="{$img_ps_dir}favicon.ico" /> <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="{$img_ps_dir}favicon.ico" /> . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stana Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Dobrá práce.Nějakou dobu jsem to hledal a pak jsem se na to vykašlal. Vidím, že ti to nedalo. :-DA přitom je to tak snadné. Asi zbytečně hledám složité řešení tam kde to jde jednoduše.Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ty jo, fakt nedalo, trvalo mi to asi 4 hodiny pročítání diskuzí i anglických, francouzských a ruských a nikde nic :-)))Tak jsem to vzal podle logiky a projížděl kody a jupí čerte, ono to vyšlo....a jak se mi pak pěkně usínalo, hehe .-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecekloool Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Zdravim. chcel by som sa opytat, snazim sa presne o toto, doplnenie meta tagu author akurat ze sa o to snazim na novej preste 1.4.0.17, no aj po dopisani sa mi ani po opakovanych refreshoch nezobrazuje dany tag v kode. Treba mi najrpv vyprazdnit nejaku cache alebo mozno upravujem zly subor?Ide o tento header.tpl -> root/themes/prestashop/header.tpl ??Vopred dakujem za akukolvek pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 dopln si tam riadok <meta name="author" content="xxxxxxx" /> Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecekloool Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 chjono ved ano to pisem ze som to tam doplnil a nenastali ziadne zmeny. podotykam ze som na nvsej verzii presty ako som vyssie spominal. viete mi niekto povedat ci ste to skusali dopisat aj na prestashope verzii 1.4 a vyssie ?dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutohlávek Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Je treba vymazat kompilacni soubory, ktere ti tam vytvoril sablonovaci system Smarty, aby se zmena projevila. Vymaz obsah slozky compile a je to .-) (cesta: "tools/smarty/compile"; pokud pouzivas Smarty ve verzi 2, tak potom je cesta: "tools/smarty_v2/compile"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecekloool Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 uz som nato prisiel, treba mi zmazat compilation zlozku v tools/smarty systeme este raz diky a pekny den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts