mat. Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Ahoj, používáte PRESTASHOP s ekologickou daní (PHE) tak, jak je přednastaveno?Známý, co jsem mu s Prestou pomáhal, nyní po mně chce úpravu - "nastavit PHE tak, aby nebylo započítáváno do ceny zboží, neboť PHE je nedanitelná položka."Nějak se mi to nezdá - řešil jste někdo podobný problém alias zadání? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Asi tuším proč to chce a také bych to potřeboval, dokáže to někdo vyřešit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 V Prestě se cena zboží zadává již s tímto poplatkem. Je to informační položka, které se může na dokladu tisknout nebo nemusí. Ať zadám ekodaň jakou chci, tak cena na faktuře, základ i DPH budou vždy stejné. Neprochází žádným procesem výpočtů ve smyslu základ daně - sleva + DPH. Celková ekodaň (PHE) se v objednávce počítá z počtu ks a ekodaně na ks. Nevím jak se recyklační poplatek účtuje, ale pro prodejce je již započítán v nákupní i prodejní ceně. Plátci DPH připočítávají k zákonnému poplatku ještě daň.Ať je to jak chce. Co tiskne Presta na doklady je celkem jedno. Vždy se to dá zaúčtovat podle potřeby. Ale možná mi něco uniká. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts