JAKCRABBIT Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Poptávám online propojení mezi Prestashopem a Pohodou, samozřejmě né zadarmo.Umí někdo? Nebo nějakej odkaz, kde to koupit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frances Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 pridavam se k poptavce Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Zde jsem něco našel :-) http://blog.vlastnieshop.cz/export-objednavek-do-ekonomickeho-systemu-pohoda-z-prestashopu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Propojení znamená úplně něco jinýho, než jen export faktur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Aha tak už to vím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Chystám se na to jakmile budu mít za sebou zkoušky. Počítám tak druhou polovinu Ledna, jakmile bych to dodělal, dal bych sem na fórum zprávu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamworker Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Chystám se na to jakmile budu mít za sebou zkoušky. Počítám tak druhou polovinu Ledna, jakmile bych to dodělal, dal bych sem na fórum zprávu. jak to vypadá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ahoj, ještě jsem se ktomu nějak nedostal. Mám faktury, objednavky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opisek Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Ahoj, ještě jsem se ktomu nějak nedostal. Mám faktury, objednavky. Jak to vypadá? nějaký vývoj? ...také bych měl zájem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 Mě kontaktoval jeden programátor, cena za online propojení je od 25.000,- (bez DPH), přesnější cena závisí na konkrétních dalších požadavcích. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opisek Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Mě kontaktoval jeden programátor, cena za online propojení je od 25.000,- (bez DPH), přesnější cena závisí na konkrétních dalších požadavcích. Ajajaj, tolik mi ty mé shopy ještě nevynáší ;-) ...ale určitě dík za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 Jo, s těmahle IS to není prdel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Do firmy se nam nahrnulo trochu vice zakazek vyvoj propojeni na prestashop jsme tedy dočasně pozastavil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlastnieshop.cz Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Pokud jeste shanite propojeni Pohody a Prestashopu, tak mame novy modul, ktery toto zajistuje. Detailni informace vcetne cen naleznete zde: http://www.vlastnieshop.cz/prestashop-pohoda-propojeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Pokud jeste shanite propojeni Pohody a Prestashopu, tak mame novy modul, ktery toto zajistuje. Detailni informace vcetne cen naleznete zde: http://www.vlastnieshop.cz/prestashop-pohoda-propojeni No až na to, že to nepracuje ONLINE! Musí se to EXPORTOVAT nebo neustále IMPORTOVAT - takže ve své podstatě je to stále na pendrek. Kamarád řeší toto propojení pro ONLINE, tedy pokud se v Pohodě změní třeba jen řádek - dojde k aktualizaci přímo v DB na shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Pokud jeste shanite propojeni Pohody a Prestashopu, tak mame novy modul, ktery toto zajistuje. Detailni informace vcetne cen naleznete zde: http://www.vlastnieshop.cz/prestashop-pohoda-propojeni No až na to, že to nepracuje ONLINE! Musí se to EXPORTOVAT nebo neustále IMPORTOVAT - takže ve své podstatě je to stále na pendrek. Kamarád řeší toto propojení pro ONLINE, tedy pokud se v Pohodě změní třeba jen řádek - dojde k aktualizaci přímo v DB na shopu. Ajak to vypadá? V jakém jste stádiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzka1585 Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Kdyby mel nekdo nejaky update na toto tema, byl by to super. Hlavne co se tyce synchronizace skladovych zasob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts