Sfingo Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Dobrý den, jsem začátečník a potřebuju pomoct s takovou věcí. Stáhl jsem si free šablonu a když sem dal na pozadí obrázek tak jsem zjistil že šablona je průhledná a byl by špatně vidět text. Pak se mi tam povedlo dát bílý pozadí za text ale potřebuju aby to bílý pozadí bylo jen k té černé liště a dál už ne(hlavička aby byla prostě průhledná) přikládám obrázek. Jediný co jsem dokázal nastavit byla šířka toho bílého pozadí a výškou si prostě nevím rady. Předem děkuju za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Kilevník Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Dobrý den, rádi Vám pomůžeme. Podívejte se na náš web co nabízíme: http://OpenServis.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Dobrý den, jsem začátečník a potřebuju pomoct s takovou věcí. Stáhl jsem si free šablonu a když sem dal na pozadí obrázek tak jsem zjistil že šablona je průhledná a byl by špatně vidět text. Pak se mi tam povedlo dát bílý pozadí za text ale potřebuju aby to bílý pozadí bylo jen k té černé liště a dál už ne(hlavička aby byla prostě průhledná) přikládám obrázek. Jediný co jsem dokázal nastavit byla šířka toho bílého pozadí a výškou si prostě nevím rady. Předem děkuju za pomoc. Začátečníku, tady na fóru se dá hodně věcí vyřešit a v případě drobností i zadarmo. Má to jeden háček. Bez uvedení adresy, alespoň testovacího shopu, bez uvedení verze PrestaShopu a možná dalších věcí podstatných pro rychlé nalezení řešení, se nikdo ani nebude obtěžovat odpovědět. Pro příklad. Existuje např. Firebug pro Firefox a vyřešení tvé žádosti je v něm otázka minut. Bez adresy shopu je to ovšem neřešitelné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts