kmalcherczyk Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Otóż na stronie mam moduł producentów na dole: http://outletowe.com/ Chciałbym aby producenci automatycznie się przesuwały czy jest taka możliwość w załącznikach zamieszczam pliki modułu. Proszę o szybką pomoc. lofmanufacturerscroll.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 cześć ten moduł standardowo jest scrollerem, niestety u Ciebie na stronie tego nie widzę? masz go zainstalowanego już? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmalcherczyk Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 (edited) Cześć Tak tak na dole strony: http://serwer1374283.home.pl/Outletowe/index.php? Tylko możliwość przesuwania jest wyłącznie ręczna co mi się nie podoba... Tak prezentują się opcje modułu: Edited June 27, 2013 by kmalcherczyk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 nie jestem pewny ale możesz spróbować zmienić scroll:1 na auto:2 w kodzie: <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function() { jQuery('#lofjcarousel').jcarousel({ scroll: 1, buttonNextHTML: '<div></div>', buttonPrevHTML: '<div></div>' }); }); </script> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmalcherczyk Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 Okey wszystko działa a jak zrobić pętlę by producenci przewijali się w kółko bo zatrzymuje się na ostatnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 tym razem również strzelam ;P dodaj opcję wrap: 'circular' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmalcherczyk Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 (edited) Nic to nie dało Efekt nadal ten sam Jakieś inne propozycje? Strzały? EDIT: Okey działa! Nie zauważyłem wpisu wrap i dodałem nowy a jak były dwa to nie działało Temat zamykam, dzięki! Edited June 27, 2013 by kmalcherczyk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Już myślałem, że ślepakami strzelam haha fajnie, sprawdziłem i się kręci tak jak powinno, możesz manipulować prędkością animacji zmieniając auto:2 np. na auto:5 itp, cyfra jest wartością w sekundach pomiędzy "przeskokiem" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmalcherczyk Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 Aha to fajnie, dobrze wiedzieć super robota w bardzo szybkim czasie dzięki xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts