pavel.kocarek Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Zdravím, může mi někdo poradit proč nefunguje přesměrování 301 v htaccess. Přešel jsem z jiného systému na Prestashop a provedl jsem přesměrování několika kategorií. Do htaccess jsem doplnil na přesměrování kategorie Redirect 301 /stara-adresa /1-nova-adresa Prestashop je 1.5.3.1 Hosting Wedos. Je možné provést přesměrování jiným způsobem než htaccess, aniž bych musel nějak výrazně zasahovat do kódu, nejsem programátor, zvládnu pouze vyloženě základní úpravy, spíše v do html než přímo do php. Děkuji za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel.kocarek Posted June 28, 2013 Author Share Posted June 28, 2013 Prosím nevíte někdo, kde bych sehnal odpověď? Podle toho co jsem našel přes google, diskuze nebo en část fora, tak by to mělo fungovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Kilevník Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Prosím nevíte někdo, kde bych sehnal odpověď? Podle toho co jsem našel přes google, diskuze nebo en část fora, tak by to mělo fungovat. Dobrý den, pokud nechcete v budoucnu takové problémy řešit, rádi se o Váš eshop postaráme. Nabízíme asistovaný provoz nejen Prestashopu. http://OpenServis.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts