gibon93 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Caly dzien przegladarka byla zalogowana w panelu admina , jedyne zmiany w sklepie to poprawki w opisach produktow i wylaczenie modulu Hipay po jakiejs godzine moze dwuch brak mozliwosci zalogowania sie do panelu admina TECHNICAL ERROR: Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror zrzut ekranu : no i klops co dwa dni zawsze jakis blad w sklepie tylko czemu ? Czy ktos moze podpowiedz jak naprawic ten blad ? Dodam ze opcja odzyskiwania hasla takze nie dziala nowe haslo wpisane i tak nie dziala pokazuje sie ten sam komunikat Edited June 25, 2013 by gibon93 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 otwórz konsole w chrome SHIT+CTRL+J i spróbuj się zalogować, jak wywali jakiś błąd w konsoli - wrzuć jego treść tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibon93 Posted June 25, 2013 Author Share Posted June 25, 2013 (edited) no wlaczylem chrome i wcisnalem przeszedlem na zakladka Console i jest pusto jedyne co pokazuje konsola to : > Edited June 25, 2013 by gibon93 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibon93 Posted June 25, 2013 Author Share Posted June 25, 2013 tu znalazlem cos o plikach ajax ale do konca nie rozumiem http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-8627 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibon93 Posted June 25, 2013 Author Share Posted June 25, 2013 (edited) na VPSie wlaczylem chrome wpisywalem wczesniej haslo oraz wcisnalem kombinacje klawiszy którą podales nie mogelm sie zalogowac i nie wyskakiwal zaden blad . wylaczylem chrome wlaczylem ponownie wkleilem adres do panelu admina w pole adreu przegladarki i odziwo jestem w panelu admina jendakrze w IE nie mozna sie zalogowac nawet na stworzone nowe konto administratora jednakze mam wlaczony debug w chrome i widac cos takiego jak na zrzucie ekranu Edited June 25, 2013 by gibon93 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibon93 Posted June 25, 2013 Author Share Posted June 25, 2013 (edited) sytuacja wyglada nastepujaco na chwile obecna 1 odpalasz IE lub chrome wpisuje adres panelu admina 2 proba zalogowania sie 3 wyskakuje blad logowania 4 zamykam IE lub chrome 5 otwieram IE lub chrome wklejam adres panelu admina 6 jestem zalogowany Ale to tak nie powinno sie dziac bez przyczyny cos tu jest nie tak jak trzeba . Edited June 25, 2013 by gibon93 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariollo Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Mam dokładnie ten sam problem, czy poradziłeś sobie z jego rozwiązaniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stokowski Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Witam, Mam ten sam problem z logowaniem do admina na serwerze home.pl wyświetla mi się błąd techniczny, dziwne jest to że po wyjściu z chrome i ponownym wejściu z najczęściej używanych wchodze bez logowania do admina. Mam problem bo jak tak wejdę to jak chcę edytować produkt to wszystko mi znika i pojawia się biała strona. Proszę o POMOC!!! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariollo Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 U mnie problemy stwarzały moduły, które zaktualizowałem do najnowszej wersji mając jednocześnie zainstalowaną prestę w wersji 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Witam, Mam ten sam problem z logowaniem do admina na serwerze home.pl wyświetla mi się błąd techniczny, dziwne jest to że po wyjściu z chrome i ponownym wejściu z najczęściej używanych wchodze bez logowania do admina. Mam problem bo jak tak wejdę to jak chcę edytować produkt to wszystko mi znika i pojawia się biała strona. Proszę o POMOC!!! Pozdrawiam możesz podać adres do sklepu? bez inspekcji cięzko cokolwiek powiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
artysta1001 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Witam, Ktoś znalazł rozwiązanie tego błędu? Również go mam:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stokowski Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Witam, Jak masz sklep na home.pl to wyłącz statystyki dla tej domeny u mnie to pomogło. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 sprawdź wyniki zapytania ajax (w konsoli przeglądarki, szczegóły kilka postów wyżej) szczególnie ważna jest "odpowiedź" na to zapytanie, jeżeli jest tam doklejony jakiś kod (np. statystyki home wspomniane powyżej) - to jest to przyczyna błędu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Witam!!Mi udało się naprawić poprzez ponowne wgranie na serwer pliku ajax-tab.php który powinien być w folderze administratora Link to comment Share on other sites More sharing options...
takei-it-that.com Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Cześć Ja mam problem z zalogowaniem sie do admina juz na starcie. na link aktywacyjny do presty czekałem ok 3 dni teraz gdy próbuje sie zalogować to wyskkuje mi błąd "Pracownik nie istnieje lub hasło jest nieprawidłowe." gdy próbuje wygenerować nowe hasło to również błąd "Wystąpił błąd podczas zmiany hasła" What the....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bregoret Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Odświeżę trochę temat. U mnie błąd białej planszy przy logowaniu i nie możliwości zalogowania do panelu admina prestashop spowodowała aktualizacja. Z poziomu FTP wyłączyłem katalog modułów zmieniając nazwe katalogu modules np. org_modules i logowanie do panelu odbyło sie bez problemu. Potem trzeba wywalić aktualizację ostatnią która spowodowała błąd zależy co aktualizowaliśmy, będzie widać po datach katalogu i tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts