dorosviorel Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) salut , cine are acest modul , eu am gasit insa e pina la 2500 logari si dupa e cu plata are cineva grauit? Edited June 25, 2013 by dorosviorel (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cu-drag Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Salut, Am gasit pe forumul englezesc modulul acesta: http://www.prestashop.com/forums/topic/253929-facebook-connect-free-module/page__p__1283664__hl__facebook%20connect__fromsearch__1?do=findComment&comment=1283664 Problema mea este ca l-am instalat, am introdul appid si secret key dar la logare i-mi da eroare 404. Ma poate ajuta cineva? Folosesc Prestashop 1531 iar siteul este: http://www.cu-drag.ro Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almagan Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Salut, Eu folosesc pentru autentificare utilizand contul de Facebook, Twitter, Yahoo, Google, Linkedin modulul celor de la OneAll Social Login. Iti faci cont pe site-ul lor si alegi planul free. Implementarea poti sa o vezi pe site-ul meu www.brishop.ro Succes! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miculbuda Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Salut, Eu folosesc pentru autentificare utilizand contul de Facebook, Twitter, Yahoo, Google, Linkedin modulul celor de la OneAll Social Login. Iti faci cont pe site-ul lor si alegi planul free. Implementarea poti sa o vezi pe site-ul meu www.brishop.ro Succes! M-am conectat cu facebook la site-ul tau si a fost mult mai ok fata de formularul clasic,a durat ceva timp, cam 10 sec. pina a facut rediretionarea dar a fost o experienta placuta. Te rog ajuta-ma si pe mine sa-mi instalez acest modul.Eu am incercat singur, cu alti prieteni, am citit pe formuri am trimi email la ei dar nimic.Daca poti ajuta-ma te rog. Site-ul meu este www.frunzaonline.ro am zopim pe site putem vb pe chat Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianpasita Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 M-am inregistrat si eu pe site-ul lor dar mi-am cam prins urechile. Ne poti ajuta cu cateva directii? Merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts