Jump to content

Adding accessories

Recommended Posts

Hi,

what seems to be the problem? I am not getting what your really need and mean.

P.S. Vypada podle jmena, ze jsi Cech, zkus to cesky :)

It is my English so bad? Is, I know. :-(

U detailu zboží mám 4 záložky (Váce informací, Parametry, Příslušenství a Komentáře). Pokud chci zákazníkovi nabídnout další související zboží, tak se musí přepnout na záložku Příslušenství.

Chtěl bych, aby se související zboží (Příslušenství) nezobrazovalo pod záložkou, ale samosattně u každého zboží dole, aniž by zákazník musel na něco klikat.

Jde to někde v administraci nastavit, případně jestli je na to nějaký modul, nebo budu muset upravit template?

Děkuji za odpověď.

Jarda

ad Μάγος Μέρλιν Don't worry, I got it!

Jde to někde v administraci nastavit, případně jestli je na to nějaký modul, nebo budu muset upravit template?

Děkuji za odpověď.

Jarda

Pokud mi pošleš do zpráv přístup do FTP, upravím ti ten kód. Přes administraci to nejde, musí se přes product.tpl

Nevím, jaký používáš template, takže bude asi nejlepší ten přístup, otázka na pár minut. :-)

Pokud mi pošleš do zpráv přístup do FTP, upravím ti ten kód. Přes administraci to nejde, musí se přes product.tpl

Nevím, jaký používáš template, takže bude asi nejlepší ten přístup, otázka na pár minut. :-)

Zatím shop ladím. Používám default template. Plánuji pořídit nový, až budu mít všechny potřebné moduly. Takže zatím je asi úprava stávajícího kódu zbytečná. Poradíte mi, na jakou část kódu se mám pak v novém product.tpl zaměřit?

Děkuji

Určitě, jde o kod pod

<!-- description and features -->

a najdi něco ve smyslu tohoto

{if isset($accessories) AND $accessories}<li><a href="#idTab4">{l s='Accessories'}</a></li>{/if}

Staci jej dat mimo tento seznam pod tagem <ul> a prislusenstvi bude samostatne. Pote jiz staci jen nastylovat a Voila!

<ul id="more_info_tabs" class="idTabs idTabsShort">
...
...
...
</ul>

Určitě, jde o kod pod

<!-- description and features -->

a najdi něco ve smyslu tohoto

{if isset($accessories) AND $accessories}<li><a href="#idTab4">{l s='Accessories'}</a></li>{/if}

Staci jej dat mimo tento seznam pod tagem <ul> a prislusenstvi bude samostatne. Pote jiz staci jen nastylovat a Voila!

<ul id="more_info_tabs" class="idTabs idTabsShort">
...
...
...
</ul>

OK, chápu, děkuji za radu.

Určitě, jde o kod ...
tak mám ještě jeden dotaz. Testl jsem si to na default šabloně. Funguje mi to až do kliknutí na záložku komentáře. Jakmile kliknu na záložku komentáře, tak příslušenství zmizne a nevrátí se ani při kliknutí na jinou záložku. Příslušenství mám mimo oblast záložek. Pomůže jen reload stránky.Smazal jsem řádek
{if isset($accessories) AND $accessories}<li>[url="#idTab4"]{l s='Accessories'}[/url]{/if}

a smazal blok kódu

{if isset($accessories) AND $accessories}    [list]
...
[/list]{/if}

Za blok kódu

{if (isset($product) && $product->description) || (isset($features) && $features) || (isset($accessories) && $accessories) || (isset($HOOK_PRODUCT_TAB) && $HOOK_PRODUCT_TAB) || (isset($attachments) && $attachments) || isset($product) && $product->customizable}...

jsem vložil následující:

{if isset($accessories) AND $accessories}    
[b]{l s='Accessories'}[/b]

[list]

[list]
{foreach from=$accessories item=accessory name=accessories_list}	  {if ($accessory.allow_oosp || $accessory.quantity_all_versions > 0) AND $accessory.available_for_order AND !isset($restricted_country_mode)}	   {assign var='accessoryLink' value=$link->getProductLink($accessory.id_product, $accessory.link_rewrite, $accessory.category)}	   [*]	    
	 [url="{$accessoryLink|escape:"]{$accessory.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}[/url]		 {if $accessory.show_price AND !isset($restricted_country_mode) AND !$PS_CATALOG_MODE} - {if $priceDisplay != 1}{displayWtPrice p=$accessory.price}{else}{displayWtPrice p=$accessory.price_tax_exc}{/if}{/if}	    	    
	 [url="{$accessoryLink|escape:"][img={$link-getImageLink($accessory.link_rewrite, $accessory.id_image, ][/url]		 
	  [url="{$accessoryLink|escape:"]{$accessory.description_short|strip_tags|truncate:400:'...'}[/url]		 		 

[url="{$accessoryLink|escape:"]{l s='View'}[/url]		 {if !$PS_CATALOG_MODE && ($accessory.allow_oosp || $accessory.quantity > 0)}		 [url="{$link-getPageLink("]{l s='Add to cart'}[/url]		 {/if}
{/if}	 {/foreach}
[/list]
[/list]{/if}

jediné co se z tohoto bloku vypíše je kód

[b]{l s='Accessories'}[/b]

což je v podstatě jediná změna co jsem do původního bloku accessories vložil.

Edited by JaroslavH (see edit history)

• Create New...