wild Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Merhaba uzun süredir prestashopla içli dışlıyım ama bu problemi bi türlü aşamadım. Aşağıda vermiş olduğum sitede anasayfada ürünleri diğer temalardaki gibi uzun şekilde gösteremiyorum. Bunu nasıl sağlarım anasayfa editöründen kodla onları çağırma şansımız varmı ? www.fullcap.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 sorunuzu tam anlamayamadım. ana sayfanızda en çok incelenenler var yeni ürünler başlıkları var . yeni ürünler bozuk görünüyor. yeni ürünlerinde en çok incelenenler gibi görünmesinimi istiyorsunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild Posted June 25, 2013 Author Share Posted June 25, 2013 Safa bey istediğim prestashopun defult temasındaki gibi 4 adet alta doğru sınırsınız. yeni ürünler yazan yere hangi modülü taşısam tam sayfa olarak göstermiyor. Yarısında o modülü diğer yarısında ise başka modül varsa onu yoksada boş bırakıyor. Sayfayı ortadan ayırma sorununu nasıl kaldırabiliriz ve ayrıca anasayfa editöründe kod yazarak home featured modülünü nasıl çağırabiliriz(bunu sormamdaki amaç anasayfa editörünü attığımda tam sayfa olarak yayınlıyor.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 sayfanıza firebug kullanarak baktım , bu dizindeki css dosysında http://fullcap.org/themes/leometr/css/bootstrap.css row-fluid .span6 width:%49 larda buda tam sayfa göstermesine neden oluyor. bunu %100 'e çekip tam sayfa elde edilebilir. ama ürünlerin 4 lü görünmesi için tpl veya css desyalarında bazı değişiklikler yapmak gerekecek. isterseniz ftp bilgilerini bana pm olarak gönderin sizin için bunları yapayım. benim fazla zamanımı almaz bu değişiklikler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts