johnik Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Zdravím. Potrebujem pomoc. Cely den som nad tym presedel a neuspesne. Potrebujem prelozit vetu modulu COD, presne tuto vetu : Pay with cash on delivery (COD) je to posledna veta vo vyberani sposobu platby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepko143 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Práve som šie zisťovať to isté, no našiel som tu iba tvoj koment Takže ako to spravíš, napíšem taký jednoduchý polopatistický návod ako by som to chcel kedysi ja. Neviem aké sú tvoje vedomosti ohladne pracovania s webom, aj ja som len amatér. Takže od začiatku: najprv si cez file zilla (ak nevieš čo to je ani ďalej nečítaj) otvoríš adresár kde máš nahratý eshop potom si nájdeš modules tam si nájdeš cashondelivery potom wievs potom templates potom front potom validation.tpl - to si prenesieš do PC otvoríš to cez program pspad a tam si zmeníš tú vetu ako chceš, zmeníš iba tú vetu v zátvorke, nsledne týmto súborom nahradíš vo file zilla (alebo čo používaš) predošlí súbor, a je to no a diakritiku ti to pravdepodobne nezoberie bo to treba najprv nastaviť, ako to nastaviť neviem teraz, musel by som to zase niekde hladať a učiť sa to, ak by si na to prišiel ty, daj vedieť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts