retep Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Ahoj,potreboval by som pomôcť, riešim to už dva dni a som z toho.Hromadne som z inej db cez sql importoval údaje do tabuliek ps_accessory, do všetkých príslušných ps_atribute*, ps_category*,ps_product*, ps_image.V BO mám pri produktoch nastavené všetko na áno.Import prebehol zatiaľ v pohode, štruktúra kategórii je dodržaná, produkty sa zobrazujú vrátane obrázkov.Ale vloženie do košíka nie je možné, tlačidlo je naznačené, ale nefunkčné.Pri kontrole v BO som zistil, že v každom produkte je nastavené zakázanie objednávky, ak je produkt vypredaný (všetky množstvá sú na 0). Manuálne zmenu ide vykonať, ale mám rádovo tisíce položiek a tam to manuálne ide o život.Poraďte mi prosím, kde mám čo nastaviť, aby som sa vyhol nastavovaniu po jednom.Vďaka za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stana Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Ahoj,nepomohlo by ti v BO/Nastavení/Produkty - změnit "Povolit objednání zboží, které není na skladě:" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Ahoj Stana,žiaľ mám to tak nastavené, a nepomohlo.Medzitým som to celé zanalyzoval a cez premenné som došiel na to, že pri importe som mal v ps_product, stĺpco out_of_stock hodnotu 0, má byť 2, aby bol nákup povolený.Takže som to vyriešil a môžeme to zamknúť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts