doslonce Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 U mnie 1.5.6.0 działało jakiś czas. A teraz przy testowym zamówieniu dostaje maila z podsumowaniem zamawiający, ale na maila sklepowego (ta sama domena) nie dostaję informacji o nowym zamówieniu. Wersja modułu mailaletrs 3.2.8. Wiadomości testowe dochodzą. Moduł mailalerts odinstalowałem i zainstalowałem na nowo, ale dalej nie dostaję powiadomień o nowym zamówieniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafikaPRO Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Witam,Pisze z zapytaniem czy jest możliwe dodania gdzieś w kodzie order_conf.html żeby dodawało załączniki do maila.Załączniki chciałbym żeby były pobierane z serwera gdzie stoi sklep internetowy.Proszę o pomoc.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Cześć, zobacz ten temat http://www.prestashop.com/forums/topic/391101-za%C5%82%C4%85cznik-pdf-do-pierwszej-wiadomo%C5%9Bci-dla-kupuj%C4%85cego-presta-16/?do=findComment&comment=1910671 Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts