askinjew Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 (edited) Selam Aynı homefeatured modülünü alt alta kullanıp birinde ana sayfadaki ürünleri dönüşümlü gösterip , altındada seçtiğim bir kategorideki ürünleri dönüşümlü olarak göstermek için bu modülün kopyasını aynı sayfada kullanmak istiyorum. Modül kopyalama hakkında http://www.prestasho...-copy-a-module/ burdaki likte söylenenleri yaptım ama yüklemek istediğimde bu modülün zaten yüklü olduğu uyarısı alıyorum. Modülün orjinalini ekledim Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim .. Herkese iyi çalışmalr bol kazançlar dilerim. Selam Aynı homefeatured modülünü alt alta kullanıp birinde ana sayfadaki ürünleri dönüşümlü gösterip , altındada seçtiğim bir kategorideki ürünleri dönüşümlü olarak göstermek için bu modülün kopyasını aynı sayfada kullanmak istiyorum. Modül kopyalama hakkında http://www.prestasho...-copy-a-module/ burdaki likte söylenenleri yaptım ama yüklemek istediğimde bu modülün zaten yüklü olduğu uyarısı alıyorum. Modülün orjinalini ekledim Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim .. Herkese iyi çalışmalr bol kazançlar dilerim. homefeatured2.zip Edited July 19, 2013 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Modülü kopyalarken klasöre örneğin a adını verdiniz içinde yer alan php dosyasının adını da a olarak değiştirmeniz gerekir sonra php dosyasını açın içinde yer alan modül adını de a olarak değiştirin config.xml dosyasın da da aynı yerleri değiştirdikten sonra sorun çözülecektir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 teşekkür ederim. Bu dediklerinizi uyguladım modül çalışıyor fakat istediğim kategoriyi hedef gösteremiyorum. anasayfaya attığım ürünleri gösteriyor . Kategori id sini yazdığım hakde değişmemişti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Satır 104 te şu kod var $category = new Category(Context::getContext()->shop->getCategory(), (int)Context::getContext()->language->id); burada yer alan kodu şu kod ile değiştir. $category = new Category(1, (int)Configuration::get('PS_LANG_DEFAULT')); 1 yazan yerede görünmesini istediğin kategorinin id sini yazman yeterlidir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 kodu bu şekilde değiştirirsem ürünlerin dönüşümlü yani her sayfa yenilemesinde kategorideki farklı ürünlerin gösterilmesini engellermi acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 tam olarak anlamadım ama sayfayı her yenilediğinizde aynı ürünler görünecektir. farklı ürünler görünmesi için farklı kodlar yazılması gerekir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 yukarıdaki kopyalamak istediğim modül sayfayı her yenilediğimde farklı ürün gösteriyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 onu bilmiyorum saddece kategoriyi düzenlemeni biliyorum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 yinede çok yadımcı oldunuz tekrar çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 modül dönüşümlü olarak çalıştı tekrar teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts