imei Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Wiatm, Dlaczego nie ma w najnowszej wersji ustawionej polskiej waluty? w google nie bardzo mogłem znaleść informacje na ten temat bo nie wiem jaki ma być odpowiedni ISO i przelicznik Mógłbym prosić o screenshot tego pola w polskiej wersji ? Z góry dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 przejdź do: Localization: z listy wybierania wybierz Polskę: kliknij w "Import" możesz zaimportować tylko walutę, ale także całą resztę jak tłumaczenia, informacje o podatkach itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Agnieszka Pocztarska Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Witam, ja tez staram sie zmienic jezyk polski, ale jak naciskam Import, zaczyna sie wgrywac i niestety znowu wraca mi na Argentina i nie zmienia mi sie nic w czym moze byc problem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Agnieszka Pocztarska Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Witam, ja tez staram sie zmienic na jezyk polski, ale jak naciskam Import, niestety nic sie nie dzieje... w czym moze tkwic problem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 po przeładowaniu strony pojawia się jakiś komunikat? czasami jest tak, że mimo błędu paczka lokalizacyjna zostaje pobrana, możesz zerknąć w lokalizacja > waluty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Agnieszka Pocztarska Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 i na co mam tam zwrocic uwage?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 jaką walutę chcesz zaimportować? Złoty? zatem jest na liście Złoty? jeżeli importujesz wyłącznie waluty, zaznacz tylko currencies (waluta) pozostałe pola możesz odznaczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
imei
Wiatm,
Dlaczego nie ma w najnowszej wersji ustawionej polskiej waluty? w google nie bardzo mogłem znaleść informacje na ten temat bo nie wiem jaki ma być odpowiedni ISO i przelicznik
Mógłbym prosić o screenshot tego pola w polskiej wersji ?
Z góry dziekuje
6 answers to this question
Recommended Posts