Marťas Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Ahoj všem, vyzkoušel jsem všechny možné verze COD s příplatkem ale v každé se na faktuře objevuje chybný výpočet DPH (v souhrnu DPH je sic konečná cena přepravy bez DPH + doběrečné, vypočtené DPH je však pouze z částky bez doběrečného) Příklad: doprava: 80 bez DPH dobírka: 30 bez DPH na faktuře: cena dopravy bez DPH: 110 DPH za dopravu: 16,8 (takže je DPH vypočteno jen z 80 korun za dopravu). Hledal jsem všude možně na netu ale zdá se, že toto nikdo neřeší (nebo že by to byl problém jen u mě?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaCS.cz Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Tento modul u příplatku za dobírku nepočítá DPH. Chce to úpravu nebo nový modul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marťas Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Nevěřím tomu, že všichni vydávají faktury přes účetní program ale hledal jsem dlouho a nikde žádný modul nenašel. Dá se samozřejmě udělat dvojitý dopravce (jeden pro platbu dobírkou a druhý jiným způsobem) ale při větším počtu přepravců by byl výběr zbytečně velký. Lidi jak to děláte, nebo to neřešíte? (a nebo hledám tak blbě) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts