redbull330 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 İyi günler Wampservera kurdum problemsiz kurdu, sonra hostuma kurmayı denedim sistem gereksinimleri aşamasında 'PrestaShop compatibility with your system environment has been verified!' mesajını alıyorum gerekli alanlarıda doldurup kuruluma başladıgımda yukardaki hatayı alıyorum Cannot install language "English (English)" forumda arattım yazılanların hiçbiri çözüm olmadı ama bir ara bu adımı geçti bu seferde admin hesabı oluşturamadı hatası alıyorum linux sunucuda neden devamlı hata alıyorum. yardımı dokunacak herkese şimdiden teşekkür Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Selamlar, Kullandığınız sunucunun uyumsuz konfigürasyon ayarlarından dolayı olabilir. Durumu hosting sağlayıcınız ile görüştünüz mü acaba? Not: lütfen PS sürümlerini sadece bu siteden indiriniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbull330 Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Görüşmek istedim ama online kimse yok şu an zati shared host idare et diyorlar ama herkesin kurdugu scripti bile kuramıyacaksam neden benim başım kel mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Farklı bir yaklaşım yapıları varmış doğrusu Müşteri panelinizde, destek bildirim sistemleri varsa oradan destek talebinde bulunabilirsiniz belki, bu arada size özel mesaj göndermiştim, özel mesaj için dilerseniz oradan yanıt gönderebilirsiniz. Görüşmek üzere, iyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts